© Volleybalvereniging Nuovo Renkum 2015. Alle rechten voorbehouden.

VOLLEYBALVERENIGING NUOVO RENKUM

BEACHVOLLEYBAL

ACTIVITEITEN

BEACHKALENDER

Sinds 2015 beschikt Nuovo over een sfeervolle, beschut gelegen beachvolleybal-accomodatie op Sportpark De Bilderberg in de bosrijke omgeving van Oosterbeek.

 

Nuovo Volleybal organiseert hier na afloop van de reguliere competitie diverse beach-activiteiten van april tot en met september.

We beschikken over een prachtige accomodatie met 3 velden.

Vanaf 4 juni 2018 bieden we weer trainingen aan op maandag- en dinsdagavond. Beachleden kunnen tevens iedere zaterdagmorgen deelnemen aan de "laddercompetitie". Meer info vind je hier.

 

De beachvelden zijn ook te huur. Leuk als teamuitje of zomeractiviteit. Meer informatie vind je hier.

 

Op zaterdag 26 mei 2018 is het open dag op onze beachvelden. Vanaf 9:30 tot 12:00 kan iedereen gratis komen beachen. Een team van vrijwilligers staan klaar om u alles uit te leggen over het beachen en u kunt zelf  u zelf mee spelen.

 

Het CMV (mini) beachtoernooi dat op 26 mei 's middags zou plaatsvinden is helaas gecancelled wegens te geringe belangstelling.

 

Zaterdag 26 mei 2018

 

 

Maandag 4 juni 2018

  

Zaterdag en Zondag

8 en 9 juni 2018

 

Zaterdag en Zondag

7 en 8 juli 2018

 

25 augustus 2018

 

9:30 - 12:00 uur

Open dag

 

Start van de beachtrainingen

 

Joost Kanstein toernooi

 

 

Junior beach circuit

 

 

Eindtoernooi

BEACHLIDMAATSCHAP EN HUUR VELDEN

Nuovo biedt via het beachlidmaatschap de mogelijkheid om een aantal avonden te trainen en deel te nemen aan de zogenaamde 'laddercompetitie'.

De Laddercompetitie vindt plaats op zaterdagmorgen tussen 9:30 en 13:00 uur.

 

LOSSE HUUR

De velden zijn voor iedereen incidenteel of structureel ook privé te huur. Meer informatie over de huur en de beschikbaarheid van de velden vindt u hier.

ONZE ACCOMODATIE SPONSORS:

Hebt u intresse in een sponsorbord op onze accomodatie? Neem dan contact met onze sponsorcommissie: Kees Pieters |  026 - 333 4762 | vsp@nuovovolleybal.nl