© Volleybalvereniging Nuovo Renkum 2015. Alle rechten voorbehouden.

VOLLEYBALVERENIGING NUOVO RENKUM

LID WORDEN

Nuovo is een kleine, maatschappelijk actieve vereniging. Nuovo heeft ongeveer 150 leden met 12 teams in de competitie en 2 recreantenteams. Het is de enige volleybalvereniging binnen de gemeente Renkum die competitie speelt. Als je lid wilt worden, of nadere informatie wilt over de speeltijden en plaatsings-mogelijkheden binnen Nuovo, kun je contact opnemen de secretaris:

Hans Pastoors, t (06) 52315406, sec@nuovovolleybal.nl

 

Iedereen kan vrijblijvend drie maal gratis meetrainen om te kijken of het bevalt.

Van april-september kun je ook beachlid worden. Hiervoor wordt een aanvullende contributie gevraagd. Nuovoleden krijgen korting. Kijk voor meer informatie op de Beachvolleybalpagina.

 

Aanmeldingsformulier

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier ingevuld en ondertekend in te leveren bij de trainer of secretaris. Als bijlage daarbij is er ook een informatieblad over het lidmaatschap.

Contributie 2018-2019:

Senioren*: € 220,- + €90,- Nevobo = € 310,-/jaar
Junioren (12-18 jaar): € 160,- + € 50,- Nevobo - € 210,-/jaar
Mini's (tot 12 jaar): € 125,- + € 30 ,- Nevobo = € 155,-/jaar
Recreanten (vanaf 18 jaar): € 152,50 + € 12,50 Nevobo = € 165,-/jaar
*Extra voor 2e training (D1/H1 verplicht): € 75,-/jaar

 

De kosten voor het lidmaatschap zijn inclusief wedstrijdkleding (bruikleen shirt en broek). Er wordt wel € 20,- borg voor gevraagd. Zie bruikleenovereenkomst.

 

Betalingsvoorwaarden:

Betalen kan een heel jaar vooruit, na ontvangst van de nota van de penningmeester binnen de aangegeven termijn. Of anders door middel van het afgeven van een machtiging, waarbij de eerste helft van de contributie eind augustus zal worden afgeschreven en de tweede helft van de contributie eind januari. Contributie van de vereniging wordt via bank of giro geïnd, contante betaling is niet mogelijk. Na betaling ontvangen competitiespelers hun spelerskaart.

 

De leeftijd per 1 oktober van het jaar is bepalend voor de verenigings- en bondscontributie.

Opzeggingen dienen uiterlijk voor 30 juni van het jaar schriftelijk bij de secretaris bekend gemaakt te zijn.

 

Bankrekening:

ING: NL79INGB0000672360 - Stortingen t.n.v. Volleybalvereniging Nuovo te Renkum

Gelrepas

Iedereen moeten kunnen sporten! Daarom ondersteunt de Gelrepas* gezinnen die niet de financiële mogelijkheden hebben om lid te worden van een sportvereniging. Bent u in het bezit van een Gelrepas? Dan geldt de volgende contributievergoeding voor u:
Kinderen van 5 tot 18 jaar kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning bij één sportvereniging. De Gelrepas betaalt de contributie en de benodigde attributen tot een maximum bedrag van € 225,- per jaar.
Voor iedereen vanaf 18 jaar betaalt de Gelrepas de helft van de contributie met een maximum bedrag van € 225,- per jaar.


*Lees hier meer over de Gelrepas.