© Volleybalvereniging Nuovo Renkum 2015. Alle rechten voorbehouden.

VOLLEYBALVERENIGING NUOVO RENKUM

HET BELANG VAN SPONSORS

Sponsors zijn belangrijk voor het functioneren van de vereniging. Volleybalvereniging Nuovo kent diverse mogelijkheden. Zo kunnen de teams van Nuovo worden gesponsord, kan drukwerk of een evenement gesponsord. Ook bestaat de mogelijkheid voor bebording op onze beach - accommodatie op Sportpark De Bilderberg.

KLEDINGSPONSORING

Voor kledingsponsoring maken we onderscheid in 3 categorieën: 1: ‘hoofdsponsors’, 2: ‘teamsponsors’ en 3: ‘kledingsponsors’.

Bij 'hoofdsponsors' en 'teamsponsors' gaat het bestuur uit van 3 tot 4 jarige contracten, waarbij de kosten in het eerste jaar bestaan uit de kosten van de kleding en voor het overige uit een financiële bijdrage per jaar. De hoogte van de bijdrage variëert per team en per klasse. Het bestuur heeft hiervoor richtlijnen opgesteld.

Hoofdsponsoring is gekoppeld aan de sponsoring van Heren 1 en/of Dames 1. Aanvullende sponsoring, van zaken als inspeelshirts, bidons of tassen, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bij 'kledingsponsors' gaat het in principe om 4-jarige contracten, waarbij de kosten bestaan uit een vaste bijdrage van € 125,-- per jaar of € 500,-- in eens.

 

Hoofdsponsors hebben gedurende de looptijd recht op een gratis advertentie van A4-formaat in het clubblad ‘Switch’, reclame op de kleding, een weblink en vermelding op de zaterdaginformatie bij thuiswedstrijden en op wedstrijdposters en op presentatie in de zaal bij thuiswedstrijden en/of op de beachaccommodatie. Bij de wedstrijdverslagen die we aanleveren bij de huis-aan-huisbladen maken we vaak ook melding van de sponsors. In overleg worden de wederzijdse verplichtingen en inspanningen vastgesteld.

Teamsponsors hebben gedurende de looptijd recht op een gratis advertentie van 1/3e A4 in het clubblad ‘Switch’, reclame op de kleding, een weblink en vermelding op de zaterdaginformatie bij thuiswedstrijden. Verder verschilt de mogelijkheid per sponsor en team. In overleg worden de wederzijdse verplichtingen en inspanningen vastgesteld.

Kledingsponsors hebben gedurende de looptijd recht op een gratis advertentie van 1/9e A4 in het clubblad ‘Switch’ en reclame op de kleding van een senioren-, jeugd- of miniteam naar keuze.

 

De afspraken tussen sponsor en vereniging worden vastgelegd in een sponsorovereenkomst. In principe worden alle aangeleverde spullen eigendom van de vereniging. Het Nuovologo moet verplicht op de kleding staan. Voor vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl of bel (026) 333 4762.

 

home | nieuws | de vereniging | de teams | lid worden | beachvolleybal | contact

ADVERTEREN ONLINE EN IN DE SWITCH

De Switch is het clubblad van Nuovo. De Switch verschijnt vijf maal per jaar in een papieren oplage van circa 100 stuks op A4-formaat en kent daarnaast een brede digitale verspreiding. Per kalenderjaar zijn de kosten voor adverteren in de Switch als volgt:

9x6 cm (1/9e A4)  voor  € 25,--

9x9 cm (1/6e A4)  voor  € 35,--

9x18 cm (1/3e A4)  voor  € 50,--

20x29 cm (1 A4)  voor  € 200,--

(Ouders van) Nuovoleden krijgen 20% korting op deze tarieven.

 

Jaarlijks wordt geverifieerd of de adverteerder tevreden is, en of we de advertentie mogen verlengen. De advertentie wordt dus niet automatisch verlengd.

Desgewenst kan in iedere Switch een andere advertentie aangeleverd worden. Met speciale kortingsacties kan de adverteerder zien of zijn advertentie in de Switch nut heeft. Daarnaast bieden wij nieuwe adverteerders de mogelijkheid om bij wijze van kennismaking eenmalig informatie over het winkel/zaak/bedrijf te plaatsen; een soort van bedrijfsprofiel. Deze pagina moet door de adverteerder zelf digitaal worden aangeleverd. Kopij graag sturen naar vsp@nuovovolleybal.nl.

 

Het bestuur van Nuovo heeft het recht advertenties te weigeren indien deze niet bij de club passen.

 

Weblink

Ook kunnen adverteerders een link op de website van Nuovo plaatsen. De kosten van een link zijn voor 1 jaar € 35,--, of € 25,-- in combinatie met een advertentie in de Switch. De website wordt per maand zo'n 2.500 keer bezocht door ca. 800 unieke bezoekers.

 

Voor nadere informatie of vragen: Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl, (026) 333 4762