© Volleybalvereniging Nuovo Renkum 2015. Alle rechten voorbehouden.

VOLLEYBALVERENIGING NUOVO RENKUM

BUURTVOLLEYBALTOERNOOI 2017

Op vrijdagavond 21 april 2017 organiseert Volleybalvereniging Nuovo voor de vierde keer het buurtvolleybaltoernooi voor iedereen in de gemeente Renkum. Met het toernooi sluiten we het zaalseizoen feestelijk af.

 

Doe ook mee met een team uit je buurt, vriendengroep, familie of bedrijf en schrijf je in!

 

Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. In een team mogen maximaal 2 actief spelende volleyballers zitten; zo blijft het ook voor minder geoefende spelers leuk om mee te doen. Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid en speelplezier staat voorop. Mocht het niet lukken om een heel team te vinden dan kun je dat doorgeven. Misschien kunnen wij nog iets betekenen.

 

Het toernooi vindt plaats in de sporthal van Doorwerth en van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur. Deelname is gratis. Voor deelnemers aan het toernooi geldt dat ze vanaf het buurtvolleybaltoernooi tot het einde van het zaalseizoen (begin juni) gratis mogen meetrainen bij Nuovo.

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 17 april door een mail te sturen aan vse@nuovovolleybal.nl met de naam van het team en de contactgegevens (mail/telefoonnummer).

 

Meer informatie?
Bel of mail met Désirée Post, t (06) 25365097, e-mail
vse@nuovovolleybal.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.