De inschrijving voor het beachvolleybalseizoen 2020 is geopend!
Eerst nog alleen voor senioren en recreanten; voor de jeugd volgt dit na afloop van de trainingen (einde mei).

Vanwege het Coronavirus wijkt het aanbod af van vorige seizoenen, maar hebben we toch een vorm kunnen bedenken, om verantwoord te kunnen beachen. Een belangrijke wijziging is dat volwassenen ook bij het sporten 1,5 m afstand moeten houden; dat is natuurlijk van invloed op van het spel en de omgangsvormen. Verder zijn er strikte beperkingen m.b.t. de bezetting en het wisselen van groep en zijn wij verplicht op ieder moment een Coronatoezichthouder aanwezig te hebben.

Met een beachabonnement kun je de hele zomer tot 30 augustus 2 keer per week komen beachen, op een door-de-weekse avond en op zaterdag. Voor meer informatie en inschrijving: klik hier.