Op zaterdag 10 juni organiseren we voor de mini’s en C-jeugd een leuke activiteitendag als afsluiting van het zaalseizoen. Om een deel van de kosten te dekken verkopen we, net als eerdere jaren, heerlijke, ambachtelijke paasbroden. Deze worden speciaal gebakken voor Nuovo door Mekx Brood (De Seelse Bakker) uit Doorwerth. Lekker om zelf te eten bij de Paasbrunch of weg te geven. Een brood kost €7,50.  Bestellen
De broden zijn te bestellen door een mail te sturen naar vsbe@nuovovolleybal.nl o.v.v. paasbrodenactie. Graag je naam, adres en het aantal broden. Bestellen kan tot 28 maart. 
De broden worden op 7/8 april verspreid, zodat je met de Pasen heerlijk vers paasbrood in huis hebt.    Betaling De broden kunnen worden betaald door de QR-code te scannen. Bij een bestelling van meer dan één brood kun je het bedrag zelf aanpassen. Ook kun je direct na je bestelling het verschuldigde bedrag overmaken naar bankrekening NL 79 INGB 0000 6723 60 t.n.v. Volleybalvereniging NUOVO o.v.v. ‘Paasbrodenactie’. 

We zien je bestelling tegemoet. Alvast bedankt namens de jeugd!