Dames 1

Welkom bij Nuovo, de ultieme volleybalclub in de gemeente Renkum! Ben je klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Word lid van dames 1, ons hoogst geplaatste team dat furore maakt in de volleybalwereld. Met onze ervaren spelers en een ambitueze trainer / coach, zijn we vastbesloten om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het winnende team. Sluit je vandaag nog bij ons net naar de derde divisie gepromoveerde team aan!

Dames 2

Welkom bij Nuovo, de gezelligste volleybalclub in de gemeente Renkum! Ben je klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Word lid van dames 2, ons 3e klasse team dat furore maakt in de volleybalwereld. Met onze ervaren spelers en een ondersteunende trainer/coach, zijn we vastbesloten om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het winnende team. Sluit je vandaag nog bij ons aan en laten we samen de poule domineren!

Heren 1

Welkom bij Nuovo, de volleybalvereniging voor mannen in de gemeente Renkum! Ben jij klaar om jouw spel naar een hoger niveau te tillen? Word lid van ons heren 1 team, het hoogst geplaatste team in de promotieklasse. Samen met onze ervaren spelers en ambitieuze trainer/coach streven we ernaar om jouw volledige potentieel te bereiken. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van ons winnende team. Sluit je vandaag nog bij ons net naar de derde divisie gepromoveerde team aan!

Heren 2

Welkom bij Nuovo, jouw volleybalvereniging in de gemeente Renkum! Ben je klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Word lid van heren 2, ons 2e klasse team dat onverslaanbaar is in de volleybalwereld. Met onze ervaren spelers, en een trainer / coach, zijn we vastbesloten om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van het sportieve team. Sluit je vandaag nog bij ons aan en laten we samen gaan promoveren naar de 1e klasse!

Heren 3

Welkom bij Nuovo, jouw volleybalvereniging in de gemeente Renkum! Ben je klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Word lid van heren 3, ons 3e klasse team dat onverslaanbaar is in de volleybalwereld. Met onze ervaren spelers en een trainer / coach, zijn we vastbesloten om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van het gezelligste team. Sluit je vandaag nog bij ons aan en laten we samen de 3e helft domineren!