Beachabonnement

Ook in 2020 kan -met de nodige beperkingen vanwege het Coronavirus- bij Nuovo gebeachvolleybald worden.
Een belangrijk aandachtspunt is het ontsmetten van de gebruikte materialen en handen bij binnenkomst en vertrek; sinds 1 juli zijn de eerdere beperkingen tijdens het spel opgeheven. Buiten het spel houden we de 1,5 m in acht. En bij ziekteverschijnselen blijf je uiteraard thuis. Zie onderstaande voorwaarden.

Met een beachabonnement kun je de hele zomer tot 30 augustus mee doen aan de volgende activiteiten:

  • iedere zaterdagochtend vrij spelen, waarbij registratie verplicht is (instructies per mail);
  • naar keuze op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond spelen/trainen.

Je kunt je inschrijven voor de volgende tijdstippen:

maandag Veld 1 Veld 2 Veld 3
20.00 -21.30 Dames 3 Heren 3 Heren 3
dinsdag
20.00 -21.30 Dames 2 Heren 2 Heren 2
woensdag
19.00 – 20.30 Dames 1 Dames 1 Dames 1
20.45 – 22.15 Heren 1 Heren 1
donderdag
20.00 -21.30 recreanten (VOL) recreanten (VOL) recreanten (VOL)
zaterdag Op intekening
9.30 – 13.00 mix mix mix

Let op: Per veld mogen maximaal 6 personen meedoen. Vol = vol, toelating gebeurt op volgorde van aanmelden. Geef bij het opgeven aan welk blok je voorkeur heeft.

Tarieven voor beachabonnement

De tarieven zijn:

Leeftijd Nuovo-leden Niet-leden
Tot 12 jaar* € 15,00 € 20,00
Van 12 – 18 jaar* € 15,00 € 20,00
Vanaf 18 jaar € 50,00 € 60,00

 *: aangepast programma t/m 6 juli

Aangepaste voorwaarden

Dit seizoen gelden vanwege het Coronavirus strikte regels.

  • Het allerbelangrijkste is dat de RIVM maatregelen altijd gelden. Dus als je niet fit bent of ziek bent geweest, dan blijf je thuis zolang dat verplicht is. Dit geldt ook als een van jouw huisgenoten ziek is.
  • Je houdt buiten het spel altijd 1,5 meter afstand tot medespelers. Sinds 1 juli zijn tijdens het spel alle eerdere restricties opgeheven.

Hier vind je de regels samengevat voor het volleyballen op de beachlocatie.

Verder geldt:

  • Een Coronatoezichthouder is belast met de naleving van het protocol en de andere voorwaarden die Nuovo stelt. Volg de aanwijzingen van de Coronatoezichthouder ten allen tijde op.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten; toiletten zijn wel beschikbaar. Zorg dus dat je omgekleed bent, ga thuis nog een keer naar toilet en neem een flesje water mee. De koelkast is sinds 1 juli weer in gebruik.
  • Was thuis handen en onderarmen. Voorafgaand aan de training en na afloop moeten de handen gedesinfecteerd worden. Op de beachlocatie is desinfectiemiddel aanwezig. De ballen worden na elke speelronde ook gedesinfecteerd.
  • De gebruikers van de velden moeten na afloop de velden harken. De harken worden door de Coronatoezichthouder voorafgaand aan het harken gedesinfecteerd.
  • Degene die op de fiets komen, mogen dit jaar de fietsen bij de beachvelden parkeren. Dit in verband met de te verwachten drukte bij de andere fietsenstallingen op het park. De auto’s moeten op de gebruikelijke parkeerplaats voor de slagboom geparkeerd worden.

Wil je incidenteel een keer meespelen of een introducee meenemen?
Dat kan beperkt. Als er na de inschrijvingen van abonnees voor de zaterdag (t/m donderdag 20.00 uur) nog plek is, kunnen introducees op zaterdagen ook meedoen (voor € 5,- per keer), áls zij zich uiterlijk vrijdagavond 22.00 uur per mail hebben aangemeld. Na bevestiging kunnen zij dan meedoen.