COÖRDINATOR BEACH & EVENEMENTEN

Korte omschrijving:het coördineren van alle activiteiten rondom Nuovo beachvolleybal, samen met de beachcommissie + het organiseren van leuke activiteiten voor de leden. Denk aan een sinterklaasviering, (oliebollen)toernooi, seizoensafsluitingsfeestjes, jeugddag/-kamp.

Indicatie tijdbeslag: De activiteiten voor de beach spelen van maart – oktober, de evenementen van november – juni. Als lid van het bestuur woon je drie vergaderingen met het algemeen bestuur en twee ledenvergaderingen bij. Je hebt alle vrijheid om anderen bij de organisatie van de activiteiten te betrekken. Met (gemiddeld) enkele uren per week kan je al veel leuks doen.

Nadere info bij: Esterel Hijink, vsbe@nuovovolleybal.nl

Trainer H2

Korte omschrijving: Ervaren trainer voor Heren 2 (1e/2e Klasse). Heren 2 traint op maandagen van 21:00-22:30 uur. Tegen een vrijwilligersvergoeding.

Indicatie tijdbeslag: Voorbereiding en geven wekelijkse training, plus incidenteel bijwonen trainersoverleg.

Nadere info bij: Gerard Eendebak, vst@nuovovolleybal.nl

Vormgever huisstijl

Korte omschrijving: Ontwerpen en toepassing van een huisstijl voor drukwerk (posters, flyers, spandoeken etc.) en andere communicatiemiddelen.

Indicatie tijdbeslag: Gedurende het seizoen zal 3-5 keer een beroep gedaan worden op de vormgever voor een ontwerp.

Nadere info bij: Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl, t (06) 52802021

Jeugdredactielid Switch

Korte omschrijving: Voor de jeugd heeft de Switch te weinig te bieden. We zoeken iemand die speciaal voor, maar vooral vanuit de jeugd en mini’s interessante kopij verzorgt voor het clubblad.

Indicatie tijdbeslag: Vier keer per jaar verschijnt de Switch. Afhankelijk van hoe je het inricht (i.c. zelf doet of delegeert) kost het 4 keer hooguit een paar uur. Belangrijk is de antennefunctie van leuk en interessant nieuws.

Nadere info bij: Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl, t (06) 52802021