Vacaturebank

Coördinator wedstrijdkleding

Korte omschrijving: Verzorgen dat alle competitiespelers tijdig over hun wedstrijdkleding kunnen beschikken, bijhouden en bijbestellen van de voorraden en vervanging van kwijtgeraakte of beschadigde kleding. Met de nummering en verschillende sponsors is het af en toe puzzelen om dat voor elkaar te krijgen.

Indicatie tijdbeslag: Aan het begin van het seizoen piekt het werk en kost het wel een paar uur; dan zijn de meeste wijzigingen in spelers en teamsamenstelling. Verder gaat het om incidentele werkzaamheden. Belangrijkste punt is het organiseren van de logistiek om alles op zijn lek te krijgen.

Nadere info bij: Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl, t (06) 52802021

Vormgever huisstijl

Korte omschrijving: Ontwerpen en toepassing van een huisstijl voor drukwerk (posters, flyers, spandoeken etc.) en andere communicatiemiddelen.

Indicatie tijdbeslag: Gedurende het seizoen zal 3-5 keer een beroep gedaan worden op de vormgever voor een ontwerp.

Nadere info bij: Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl, t (06) 52802021

Jeugdredactielid Switch

Korte omschrijving: Voor de jeugd heeft de Switch te weinig te bieden. We zoeken iemand die speciaal voor, maar vooral vanuit de jeugd en mini’s interessante kopij verzorgt voor het clubblad.

Indicatie tijdbeslag: Vijf keer per jaar verschijnt de Switch. Afhankelijk van hoe je het inricht (i.c. zelf doet of delegeert) kost het 5 keer hooguit een paar uur. Belangrijk is de antennefunctie van leuk en interessant nieuws.

Nadere info bij: Kees Pieters, vsp@nuovovolleybal.nl, t (06) 52802021

Trainer voor de Cool Moves Volley jeugdleden

Korte omschrijving: Jeugd vanaf zes jaar start met volleyballen door deel te nemen aan de competitie Cool Moves Volley. Vanaf 12 jaar gaan de spelers over naar de junioren. Bij Nuovo zijn er nu twee groepen mini’s. Hopelijk worden het er spoedig meer. Wij zoeken nog een of twee trainers voor de mini’s.

Indicatie tijdbeslag: De mini’s trainen op maandagmiddag van 17.00 uur tot 18.15 uur. Zij spelen hun competitiewedstrijden op zaterdagochtend. Enkele avonden per jaar is er overleg met alle trainers van Nuovo.

Nadere info bij: Olga Vrouwenvelder vst@nuovovolleybal.nl