Het belang van sponsoren

Sponsors zijn belangrijk voor het functioneren van de vereniging. Volleybalvereniging NUOVO biedt diverse mogelijkheden. Zo kunnen de teams van NUOVO worden gesponsord, kan drukwerk of een evenement worden gesponsord. Ook bestaat de mogelijkheid voor advertenties in de Switch en voor reclameborden op onze beachaccommodatie op Sportpark “De Bilderberg” in Oosterbeek.

TEAMsponsoring

Bij Nuovo kun je teamsponsor worden of co-sponsor van een team.

Wij gaan uit  van 3 tot 4 jarige contracten, waarbij de kosten in verhouding staan tot de kosten van de kleding of (sponsor)materialen (inspeelshirts, tassen bv.) en een kleine financiële plus.

Tegenover sponsoring staat naar rato van de sponsorbijdrage bij voorbeeld het logo op de kleding van een team en/of /materialen, advertentieruimte in ons clubblad en/of op de website en/of vermelding op spandoeken bij thuiswedstrijden. In overleg worden de wederzijdse verplichtingen en inspanningen vastgesteld.

Een sponsor kan ook preferred supplier worden van Nuovo, als dat van toepassing kan zijn.

RECLAMEBORD BEACHACCOMMODATIE

Als onderdeel van de teamsponsoring of apart bieden we ook ruimte voor reclameborden aan op onze beachaccommodatie op Sportpark De Bilderberg in Oosterbeek.

De kosten daarvan bedragen € 150,- per jaar, exclusief eenmalige productiekosten van ca. € 200,-, inclusief advertentieruimte van 1/3e A4 in ons clubblad.

Adverteren in clubblad “Switch”

De Switch is het clubblad van NUOVO. De Switch verschijnt vier maal per jaar met een verspreiding over ruim 170 adressen.

Per kalenderjaar zijn de kosten voor adverteren in de Switch als volgt:

Afmeting Tarief
6×9 cm : 1/9 A4 € 25,00
9×9 cm : 1/6 A4 € 35,00
18×9 cm : 1/3 A4 € 50,00
29×20 cm : 1/1 A4 € 200,00

(Ouders van) NUOVO-leden ontvangen 20% korting op deze tarieven.

Jaarlijks wordt geverifieerd of de adverteerder tevreden is, en of we de advertentie mogen verlengen. De advertentie wordt dus niet automatisch verlengd.
Desgewenst kan iedere Switch een andere advertentie worden aangeleverd. Met speciale kortingsacties kan de adverteerder de mogelijkheid om bij wijze van kennismaking eenmalig informatie over winkel/zaak/bedrijf plaatsen; een soort bedrijfsprofiel. Deze pagina moet door de adverteerder zelf digitaal worden aangeleverd.
Het bestuur van NUOVO heeft het recht advertenties te weigeren indien deze niet bij de volleybalvereniging passen.

Weblink

Ook kunnen adverteerders een link op de website van NUOVO plaatsen. De kosten van een link zijn € 35,- per jaar of € 25,- per jaar in combinatie met een advertentie in de Switch. De website wordt per maand zo’n 2.500 keer bezocht door circa 800 unieke bezoekers.

Kees Pieters

Kees Pieters

Sectie Publicatie

Neem contact met mij op met vragen over sponsoring en/of adverteren via e-mail vsp@nuovovolleybal.nl of
bel 026 333 4762.