d’ Oude Bloemensmidse sponsor JC1

door | 6 okt 2019

d’ Oude Bloemensmidse uit Heelsum is voor 3 jaar sponsor geworden van een jeugdteam van Nuovo. Op 5 oktober tekenden Ineke Kalkman, voorzitter van Nuovo en Ronny van Aggelen in de bloemenzaak het sponsorcontract in bijzijn van de coach en spelers Jeugd C1.

d’ Oude Bloemensmidse is 2 jaar geleden verhuisd van het oude postkantoor in Renkum naar Heelsum. Zij adverteren al in het clubblad van Nuovo sinds Ronny de bloemzaak 11 jaar geleden heeft overgenomen. Nu vond hij het tijd om wat verder te gaan en wordt hij voor 3 jaar shirtsponsor.

Ronny vindt ondersteuning van verenigingen belangrijk. “Verenigingen verrichten belangrijk werk. Zelf heb ik door de zaak en gezin niet zoveel tijd om te sporten, maar ik wil wat doen voor de streek waar ik ben geboren en opgegroeid. Ik vind dat gewoon belangrijk. Na RVW is Nuovo de tweede sport wat ik sponsor.” Overigens is d’ Oude Bloemensmidse hofleverancier van bloemen die Nuovo aanschaft voor jubileums of kampioenschappen.
Ineke vindt het fantastisch dat er zoveel bedrijven zijn, die Nuovo sponsoren. “Daardoor wordt het net even makkelijker om als vereniging leuke activiteiten te blijven organiseren, zoals het Buurtvolleybaltoernooi of een jeugdkamp.”, geeft Ineke aan.

De naam van de zaak heeft zijn oorsprong van een familiebedrijf in Huissen, dat verschillende ambachtelijke zaken omvatte, waaronder een smidse en een bloemenzaak. De voorganger van Ronny heeft bij overname van de bloemenzaak zowel in de naam als het logo, waarin een aambeeld is terug te vinden, de oorsprong gerespecteerd. Ronny komt zelf ook uit een ondernemersnest; verschillende familieleden hebben een zaak in de gemeente Renkum.

De sponsor stelt aan de sponsoring geen eisen aan de prestaties van het team, al is een kampioenschap natuurlijk nooit weg. No pressure….

D’ Oude Bloemensmidse is te vinden aan de Utrechtseweg 72 in Heelsum. Meer informatie is te vinden op www.deoudebloemensmidse.nl.