Triple A Verwarming sponsort D3

door | 21 okt 2019

Met ingang van dit seizoen is Triple A Verwarming uit Renkum sponsor van Nuovo Dames 3 voor de komende 4 jaar. Triple A Verwarming is een onderneming van Laura Tulen, speelster van Dames 3. Ze vindt het leuk haar team te sponsoren. Naast het logo op het wedstrijdshirt wordt D3 verwend met een mooi jack.

Laura: “Triple A Verwarming is een vloerverwarmingsbedrijf, dat haar diensten rechtstreeks aan de consument aanbiedt. Wij kunnen diverse soorten vloerverwarmingssystemen maken, waardoor wij voor iedere woning, zowel in bestaande bouw als nieuwbouw een passend product kunnen plaatsen.

Door de groei van ons bedrijf gaan we vanaf 1 december werken vanuit een groter pand op het industrieterrein in Heteren. Daar hebben we uiteraard veel zin in.”

Triple A Verwarming
www.tripleaverwarming.nl