Maandag 6 september zijn de trainingen bij volleybalvereniging Nuovo weer begonnen. Heb je zin om (weer) te gaan volleyballen, train dan vrijblijvend een paar keer mee. Bij Nuovo kun je zowel competitie- als recreatievolleybal spelen.

Dit wordt een bijzonder volleybalseizoen voor Nuovo: komend jaar bestaan we 35 jaar als fusieclub én in 2022 is het WK Damesvolleybal in Nederland, met een hoofdrol voor het Gelredome zelfs. Bij Nuovo kunnen we altijd nieuw talent gebruiken. Of het nu bij de jeugd is, of de senioren, competitie of recreatief, bij Nuovo kun je op alle niveaus terecht; van Promotieklasse tot de 3e klasse. De jeugd kan al vanaf 6 jaar volleyballen bij Nuovo.

Dit jaar willen we ook een beginnerscursus volleybal opzetten onder de noemer van Start2Volley. In 10 lessen leren we je de beginselen van het volleybal, waarna je voor jezelf kunt bepalen of je er aanleg voor hebt om door te stromen naar de recreanten of een competitieteam.

Er wordt getraind in de sporthal van Doorwerth op de maandagavond. Recreanten kunnen op donderdag ook in Renkum terecht. Kijk verder op deze website voor de trainingstijden en meer informatie.

Voor vragen over Nuovo of Start2Volley, of meer informatie kun je contact opnemen met Hans Pastoors, tel. (06) 52315406, e-mail: sec@nuovovolleybal.nl.