Teamsport

Volleybal is een fantastische teamsport met veel tactiek, techniek en samenspel. Weinig teamsporten bieden zoveel variatie als volleybal. Je kunt het op verschillende niveaus spelen, maar het vergt wel bepaalde basisvaardigheden. Om te leren volleyballen, biedt Volleybalvereniging NUOVO nu lessen aan voor beginners. In 10 lessen brengen we je basistechnieken en spelinzicht bij.

Proberen

Sporten in teamverband is gezellig en bewegen is gezond. Al 35 jaar kunnen jeugd en volwassenen bij NUOVO terecht voor competitie en recreatief volleybal. Om te ervaren dat volleybal leuk voor je is om te doen en welk volleybalniveau het beste bij jouw past, geven wij dit voorjaar Start2Volley-lessen voor onervaren volwassenen, die willen uitproberen of volleybal wat is.

10 lessen

Start2volley is een korte cursus van 10 lessen voor mannen en vrouwen zonder echte, of vergane volleybalervaring. In 10 lessen wordt de basistechniek van het opslaan, passen en aanvallen bijgebracht, maar ook de spelregels en het samenspel. De intensiteit en oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. De cursus kost € 35,-.
Heb je al wat volleybalervaring, dan kun je wellicht ook gewoon aansluiten bij een team. Bij Nuovo kun je gratis 3 x meetrainen om te kijken of het je bevalt. Onderstaand contactpersoon kan aangeven wat er mogelijk is.

Waar en wanneer?

We starten zodra zich minimaal 8 deelnemers hebben gemeld!
De locatie wordt bepaald naar beschikbaarheid van zaalruimte in Oosterbeek, Doorwerth of Renkum.

Meer informatie?

Zin om te starten met volleybal? Meld je dan aan via deze link.
Heb je nog vragen, neem dan contact op via het contactformulier of bel met onze secretaris, Hans Pastoors, t. (06) 52315406.

Aanmelden Start2Volley (cursus start bij 8 aanmeldingen)

FAQ - Veel gestelde vragen over Start2Volley