Mooi seizoenseinde 2019

Zaterdag 13 april is het zaalseizoen afgesloten met een heerlijk buffet dat door De Sportkantine is verzorgd. Op de laatste wedstrijddag zijn een paar tegenstanders kampioen geworden. Het gaf extra reuring in de sporthal.

Heren 1 is dit seizoen helaas, maar niet geheel onverwacht gedegradeerd. Door het vertrek van een aantal spelers dit seizoen wisten we dat handhaving in de promotieklasse moeilijk zou worden. Daartegenover staat het kampioenschap van Dames 1 en –voor de tweede keer in dit seizoen!- de mini’s van Niveau 3. Een knappe prestatie.

Heren 2, Heren 3 en Dames 2 hebben met een respectievelijk 6e, 7e en 4e plaats redelijk gepresteerd dit seizoen. Onze jeugdteams en mini’s N6 hebben het zwaar gehad in deze seizoenshelft, maar toch de nodige sets bij elkaar gesprokkeld. Het enthousiasme heeft er in ieder geval niet onder geleden. Vooral (de ouders van) MB liet zich duidelijk gelden; de tribunes waren bij hun wedstrijden goed gevuld en alle punten werden lawaaiig gevierd; een feest om te zien.

Het volleybalseizoen is echter nog lang niet ten einde! Want op 1 mei starten we het beachseizoen weer op (zie https://nuovovolleybal.nl/cms/beach/), op 10 mei organiseren we weer een buurtvolleybaltoernooi, voor de jeugd is op 17-19 mei het jeugdkamp en in het weekend van 15 en 16 juni sluiten we het seizoen af met het Joost Kansteintoernooi, waarbij we voor zaterdag 15 juni komen met een andere opzet, omdat een beachtoernooi niet meer zoveel meerwaarde heeft, sinds we beachvelden hebben. De zaaltrainingen gaan tot 23 mei door.
We hopen iedereen te treffen bij de aankomende events!