Zaterdag 18 januari heeft Nuovo vijf (!) sponsorcontracten getekend voor Heren 1; een unicum. Voor drie jaar zijn GeoCeramica ®, Steakhouse Amadeus Ede, Land id, Neutrino Energy Benelux en Architectuurstudio SKA de sponsors. Door de sponsors kan Heren 1 beschikken over nieuwe wedstrijdkleding, inspeelshirts en trainingspakken. Daarnaast wordt geld vrijgespeeld om te investeren in de club en clubactiviteiten, zoals het Buurtvolleybaltoernooi op 3 april aanstaande.

 

GeoCeramica® is al sinds 2017 sponsor van Dames 1. Tot en met 2022 zijn zij nu hoofdsponsor van beide eerste teams van Nuovo. ‘GeoCeramica®’ is de merknaam van een keramische tegel op een sterke betonnen drager van MBI, producent van hoogwaardige betonproducten voor de bouw, infra en tuin.

Land id uit Arnhem geeft gemeenten, provincies en waterschappen advies over ruimtelijke vraagtukken op gebied van energietransitie, klimaatverandering, waterveiligheid en erfgoed.

Steakhouse Amadeus in Ede –bij veel Nuovoteams al een bekend restaurant- is met een op Amerikaanse leest geschoeide entourage al ruim 25 jaar een begrip in de regio.

ArchitectuurStudio SKA werkt vanuit Arnhem met zorg aan uiteenlopende opdrachten in de (particuliere)woningbouw, utiliteitsbouw, interieur en restauratie.

Neutrino Energy ten slotte is een Duits-Amerikaanse onderneming met een hoofdkantoor in Berlijn. Zij hebben een gepatenteerde technologie ontwikkeld, dat elektrische energie converteert uit niet zichtbare spectra van diverse soorten straling waaronder zonne- en kosmische straling. In Arnhem zit de vestiging voor de Benelux.

De eerste wedstrijd in de nieuwe kleding werd met 3-2 gewonnen van naaste belager Aetos H5. Mede door het verlies van de andere belager, Gemini H2, schuift Nuovo nu op naar de gedeelde 4e plaats.

Meer informatie over de sponsors is te vinden op: www.mbi.nl/tuin/sierbestrating-2/geosteen/geoceramica/, www.steakhouseamadeus.nl/, www.land-id.nl, www.studio-ska.nl, www.neutrino-energy.com.