Het net naar de promotieklasse gepromoveerde Dames 1, Dames 2 (3e klasse) en Dames 3 (4e klasse) kunnen in het nieuwe seizoen versterking gebruiken. In een coronaproof opgenomen filmpje nodigen zij nieuwe spelers uit om bij hen te komen spelen.

Nuovo heeft voor ieder niveau wel wat te bieden. Dames 1 komt volgend seizoen na twee kampioenschappen op rij uit in de Promotieklasse. Zij hebben een nieuwe trainer aangetrokken en zijn met name op zoek naar een spelverdeelster en een middenaanvalster. Dames 2 speelt in de 3e klasse en Dames 3 in de 4e klasse. Door vertrek van jeugdspelers en enkele blessures is de basis voor deze teams aan de smalle kant geworden.

Dus ben je net naar gemeente Renkum verhuisd en/of heb je weer zin om te gaan volleyballen in een gezellig team bij een leuke vereniging? Neem dan via het secretariaat (t 06-52315406 of sec@nuovovovolleybal.nl) contact op met Nicole van der Mark (Dames 1), Suzan van Loenen (Dames 2) of Annella Blom (Dames 3) om kennis te maken. In overleg met hen ben je deze zomer ook welkom op onze beachvelden om een paar keer mee te spelen om sfeer te proeven. Hier mag gelukkig al wel weer gevolleybald worden.

Je kunt ook een kijkje nemen op de Facebookpagina van Dames 1.