Donderdag 9 juli verzorgen de Nederlandse beachvolleyballers Reinder Nummerdor en Yorick de Groot van TeamNL om 17.30 uur een beachclinic voor de jeugd van Nuovo op onze beachaccommodatie in Oosterbeek. De top van het Nederlandse beachvolley traint eerst zelf op Valkenhuizen en geeft daarna op diverse plaatsen in de regio clinics, ook bij Nuovo. Jeugd van Toesj uit Heteren hebben we hier ook voor uitgenodigd.

De TeamNL Beach Tour is een initiatief van de beachvolleybalspelers van TeamNL en de Nevobo om de jeugd te inspireren.

De beachaccommodatie biedt voldoende ruimte voor publiek om te komen kijken, mits de 1,5 m afstand natuurlijk in acht gehouden wordt. Iedereen is van harte welkom.

Op de foto Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst in de aanloop naar de Olympische Spelen van Rio (foto FIVB)