¯Ruben Essink, onze Geoceramica-sponsor van Dames 1, doet op 2 juni aanstaande mee aan de Alpe d’ HuZes, het unieke sportieve evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Omdat Ruben al 10 jaar de sponsor is van Dames 1, wil Dames 1 iets terug doen voor Ruben. Zij willen hem steunen in deze fantastische actie voor het goede doel en vragen daarbij hulp van alle Nuovoleden en aanhangers.

Dames 1 gaat weckpotten met snoep, thee of cakemix verkopen en op zaterdag 14 mei, de laatste wedstrijddag van dit seizoen in sporthal Doorwerth, in de kantine ook lekkere eigen baksels verkopen.

Kom naar de sporthal op 14 mei en/of plaats via dit formulier je bestelling of doe een donatie.

Hopelijk halen we met elkaar een mooi bedrag op, zodat Dames 1 een goed gevulde check kan overhandigen aan onze sponsor als bijdrage aan Alpe d’HuZes!