Op de laatste speeldag van de competitie zijn drie van de vier jeugdteams van Volleybalvereniging Nuovo kampioen geworden. Het vierde jeugdteam werd verdienstelijk tweede. Een ongekend succes.

Drie teams, miniteam N4 en N5, en Jeugd C2 zijn pas in januari begonnen met het spelen van wedstrijden. Dat ze het zo goed zouden doen, had niemand verwacht. Voor N4 en JC2 was het nog wel even spannend, want zij moesten nog wel minimaal één set winnen. Voor JC2 lukte dat in de tweede set, tegen de directe concurrent Aetos JC3, die pas nog met 4-0 van Nuovo won. De vreugde en opluchting was dan natuurlijk ook groot. Uiteindelijk won Nuovo JC2 voor een goed gevulde tribune met luidruchtige ouders, vrienden en familie met 3-2.

N4 had nog drie wedstrijden en won ze allemaal, waardoor Aetos N4-2 ze niet meer kon achterhalen. JC1 was al zeker van de winst en won ook de laatste wedstrijd van Tousala uit Beneden Leeuwen/Dreumel, waarna het feest kon losbarsten.

De competitie zit er nu voor iedereen op. Tot eind mei wordt er nog getraind in de zaal. Daarna wordt er verder gevolleybald op de beachvolleybalvelden op sportpark De Bilderberg. Op 13 mei is daar ook een open dag, die voor iedereen toegankelijk is. Zie de website van Nuovo voor meer informatie hierover