Komend seizoen komen zowel heren 1 als dames 1 van Volleybalvereniging Nuovo uit in de derde divisie. Beide teams zijn gepromoveerd vanuit de Promotieklasse; een unicum in de 35-jarige geschiedenis van Nuovo.

Heren 1 was een aantal speelrondes voor het einde al zeker van promotie. Uiteindelijk is het team 3e geworden, wat dit jaar recht gaf op rechtstreekse promotie. Lang lagen ze op kampioenskoers, maar uiteindelijk kwamen ze op het einde tegen Scylla H2 en TiVoc H1 toch net te kort om eerste te worden.

Voor Dames 1 was het een hectisch seizoen. Na wisselvallige resultaten in het begin van het seizoen werd steeds sterker gespeeld. Onder leiding van de in de zomer aangetreden nieuwe trainer, Ab van Dijkhuizen ging het gaandeweg echter steeds beter; de laatste 13 wedstrijden werden allemaal gewonnen. Ook van alle hoog geplaatste teams, waarmee de weg omhoog werd ingezet. Een grote domper was het plotselinge overlijden van Ab, nadat hij tijdens een wedstrijd begin maart onwel werd. Extra gemotiveerd werd de draad weer opgepakt, wat op de laatste speeldag de 4e plek, een promotie-degradatieplek opleverde. De strijd om promotie werd in spannende sets met dubbele winst afgesloten, waarmee promotie naar de derde divisie een feit is.

Na de zomervakantie zijn er dus mooie volleybalwedstrijden te verwachten in de pas gerenoveerde sporthal in Doorwerth. De teams zijn nog op zoek naar versterking, maar genieten vanaf juni eerst van de welverdiende rust, al gaat een groot deel van beide selecties de zomer wel beachvolleyballend de conditie vasthouden.