d’ Oude Bloemensmidse uit Heelsum heeft de sponsorovereenkomst met Nuovo met 4 jaar verlengd. Voor de wedstrijd tegen Toesj op 20 januari is de overeenkomst getekend in bijzijn van de coach en spelers van Jeugd B2.

d’ Oude Bloemensmidse is alweer 5 jaar gevestigd op de Utrechtseweg in Heelsum. “Als hofleverancier van (kampioens)bloemen van Nuovo onderhouden beide partijen al jarenlang een goede relatie. En dan is het mooi voor de club dat daar sponsoring aan verbonden wordt. Dat waarderen wij zeer.”, geeft Nuovovoorzitter René Herbert aan.

Ronny van Aggelen van d’ Oude Bloemensmidse. “De afgelopen jaren was ik al sponsor. Het is toch mooi als je wat kunt betekenen voor de streek waar je bent geboren en opgegroeid. Ik heb nu eindelijk ook weer eens een wedstrijd kunnen bijwonen. Een mooie, spannende wedstrijd, die ze met 3-2 uit het vuur sleepten. Ik kom zelf niet altijd aan dit soort sporten toe, maar pak wel graag de mountainbike op zijn tijd voor de ontspanning.”

De naam van de zaak heeft zijn oorsprong van een familiebedrijf in Huissen, dat verschillende ambachtelijke zaken omvatte, waaronder een smidse en een bloemenzaak. De voorganger van Ronny heeft bij overname van de bloemenzaak zowel in de naam als het logo, waarin een aambeeld is terug te vinden, de oorsprong gerespecteerd. “Ik ben nu al ruim 15 jaar zelfstandig ondernemer en werk met een heel fijn team samen. Kom eens kijken in onze winkel, zou ik zeggen.”

D’ Oude Bloemensmidse is te vinden aan de Utrechtseweg 72 in Heelsum. Meer informatie is te vinden op www.deoudebloemensmidse.nl.