Vanaf november hebben alle Nuovoteams nieuwe wedstrijdkleding. Na een lang voortraject is Intersport Winners uit Wageningen uiteindelijk met Stanno als beste leverancier voor de nieuwe wedstrijdkleding uit de bus gekomen. Daarmee komt een einde aan de meer dan 10 jaar lange samenwerking met Macron.

Nieuwe kleding, nieuwe sponsors
Met de nieuwe kleding zijn ook diverse contracten met shirtsponsors afgesloten. Triple A Verwarming (Dames 2), Reddy Keukens Heteren (Heren 2 en Dames 1) en d’ Oude Bloemensmidse (Jeugd B2) hebben hun verbintenis met Nuovo verlengd. Ook GeoCeramica blijft sponsor van Heren 1 en Dames 1.

Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwe sponsors. Onze nieuwe kledingleverancier Intersport Winners Wageningen wordt sponsor van Heren 1 en Dames 1. Mayet Mediators sponsort Heren 1. Sanitair & Tegel Expo sponsort Dames 1. Vorig jaar had Waterimpuls Regenwatersystemen Jeugd C al stiekem van waterflessen voorzien. Nu worden zij volwaardig sponsor van Jeugd B1. Tot slot sponsort afvalbrengstation en containerservice Donkelaar Heren 3.

Met de inkomsten kunnen we met meer armslag leuke activiteiten opzetten voor onze leden en om nieuwe leden aan trekken. Nuovo is er blij mee en hoopt dat Nuovoleden onze sponsors ook weten te vinden.