Met dank aan een reeks nieuwe sponsors hebben alle teams van Volleybal Nuovo nieuwe wedstrijdkleding. Zaterdag 2 december is de sponsorovereenkomst met Waterimpuls bezegeld, die het jeugdteam B1 voor vier jaar gaat sponsoren. Komende weken volgt de ondertekening van de andere 9 sponsors.

Waterimpuls levert regenwatersystemen om het gebruik van drinkwater terug te dringen. Regenwater is heel zacht en kan heel goed gebruikt worden om toiletten door te spoelen of om mee te wassen. Rob van der Heijden, directeur van Waterimpuls: “Zonde om daar drinkwater voor te gebruiken. Waterimpuls Regenwatersystemen is trots om sponsor te zijn van de Jeugd B1 om de jeugd te steunen om actief te zijn in een sport die ze leuk vinden en zo aandacht te vragen voor wat je met regenwater kunt doen.”

René Herbert, voorzitter van Nuovo is blij met alle sponsoring: “Met de inkomsten kunnen we met meer armslag leuke activiteiten opzetten voor onze leden en activiteiten om nieuwe leden aan te trekken, zoals buurtvolleybal- of bedrijfstoernooitjes.”

In bijzijn van de sponsor won het team de wedstrijd met 3-1 van Touché uit Dreumel, waarmee het zicht op de tweede plaats behouden bleef.