Reddy Keukens uit Heteren heeft het sponsorcontract met 4 jaar verlengd. Uitingen van Reddy Keukens zijn terug te vinden zijn op onze beachaccommodatie, in de sporthal en op de shirts van Heren 2 en Dames 1. In bijzijn van vertegenwoordigers van deze teams, René en Nicole, tekende Thelco van der Zandt op 17 februari de sponsorovereenkomst. 

Reddy Keukens zit sinds 2011 in Heteren en is al sinds 2016 sponsor van Nuovo. Eigenaar/bedrijfsleider Thelco van der Zandt steunt veel verenigingen in de regio voor de binding met de omgeving. Zelf sporten zit er door blessures niet meer in, maar hij draagt de verenigingen wel een warm hart toe. Na een hectische (Corona)tijd, die Reddy Keukens in Heteren goed is doorgekomen, is de rust gelukkig weergekeerd.

Reddy Keukens biedt keukens aan van hoge kwaliteit en functionaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ze werken uitsluitend samen met leveranciers van A-merken en bieden voor elke behoefte en elk budget een passende oplossing.

Breng eens een bezoek aan hun showroom aan de Muskushouwsestraat 20 in Heteren. Reddy Keukens maakt onderdeel uit van de grootste Europese keukenformules. Daardoor kunnen ze profiteren van enorme inkoopvoordelen, die we direct aan onze klanten doorgeven.

Meer informatie is te vinden op www.reddykeukens.nl