Restanten en oude, maar nog goede Nuovokleding is gedoneerd aan Sport Support Arnhem. Nu we over zijn op een nieuwe kledinglijn, is de oude kleding uit roulatie genomen. Een kar vol goede shirts, trainingspakken en broeken is ingeleverd op het ENKA-terrein, waar Sport Support gevestigd is, samen met andere goede doelen. Een mooie bestemming.

Sport Support zamelt gebruikte maar goede sportkleding en -spullen in; voor kinderen en volwassenen die deze goed kunnen gebruiken, maar ook om hergebruik van goede spullen te bevorderen. Iedereen is welkom om sportspullen op te halen.

Spullen worden nagekeken en gewassen door een sociale werkplaats om vervolgens via een eigen winkel te worden doorgegeven. De winkel is goed gevuld. Het aanbod varieert van regenlaarzen tot judopakken, van hockeysticks tot voetbalkleding. Ook Vitesse doneert regelmatig kleding. Iedereen moet kunnen sporten, maar voor lang niet alle Arnhemmers is de aanschaf van sportkleding of -benodigdheden vanzelfsprekend. Op deze manier draagt Sport Support Arnhem aan sporten voor iedereen.

Heb jij zelf goede sportspullen die je niet meer gebruikt, dan kun je ze inleveren bij Sport Support. Op meerdere locaties in Arnhem kun je sportmaterialen inleveren (zie website voor de locaties). Alle soorten sportkleding en -materialen van alle sporten voor alle leeftijden zijn welkom, mits schoon en goed genoeg voor een tweede ronde.

https://www.sportsupportarnhem.nl/