De sportkantine in sporthal Doorwerth is gerenoveerd. Er zit dubbelglas in, een nieuw klimaatsysteem, een nieuw keukenblok, nieuwe vloerbedekking en alles is geschilderd. Verder is de ruimte kaal opgeleverd en is deze op dit moment ingericht met het bestaande meubilair, alleen nog zonder bar. 

Onder leiding van onze coördinator Sportkantine, Henk van Loenen wordt gewerkt aan de plannen voor de definitieve inrichting ervan samen met de andere gebruikers. Tot de zomervakantie zal de sportkantine provisorisch in gebruik worden genomen. De zomerperiode wordt gebruikt voor het plaatsen van een bar en de verdere inrichting.

Voor de trainingsavond op maandagen werkt de kantine weer op dezelfde manier als voor de renovatie onder toezicht van de barmedewerkers per team. Betalingen kunnen alleen met kaart. Daarbij natuurlijk het verzoek je eigen spullen op te ruimen en de boel schoon achter te laten. Nieuw in de sportkantine is een krat waar we de statiegeldblikjes in verzamelen.