Heerlijke paasbrodenactie 

Op zaterdag 1 juni organiseren we voor onze A-jeugd en de seniorenteams een beachvolleybaltoernooi met bbq als afsluiting van het zaalseizoen. Op 8 juni volgt een leuke activiteitendag voor de Mini’s en B-jeugd. Om een deel van de kosten te dekken verkopen we, net als eerdere jaren, heerlijke, ambachtelijke paasbroden. Deze worden speciaal gebakken voor Nuovo door Mekx Brood uit Doorwerth. Lekker om zelf te eten bij de Paasbrunch of weg te geven. Eén brood kost €7,50.  Bestellen De broden zijn te bestellen door een mail te sturen naar vsbe@nuovovolleybal.nl o.v.v. paasbrodenactie. Graag je naam, adres en het aantal broden. Bestellen kan tot 26 maart. 

De broden worden op 29/30 maart verspreid (omgeving Renkum), zodat je met de Pasen heerlijk vers paasbrood in huis hebt.   

Betaling  De broden kunnen worden betaald via deze link of door de QR-code te scannen. Bij een bestelling van meer dan één brood kun je het bedrag zelf aanpassen. Ook kun je direct na je bestelling het verschuldigde bedrag overmaken naar bankrekening NL 79 INGB 0000 6723 60 t.n.v. Volleybalvereniging NUOVO o.v.v. ‘Paasbrodenactie’. 

We zien je bestelling tegemoet. Alvast bedankt!